6 Ekim 2012 Cumartesi

SİZE BİR EV HEDİYE ETSEM...

Hep hayal ederiz ya ; 
Büyüüük bir bahçe içinde kocamaaan bir ev... şöminesi, havuzu olsun, pembe panjurları olsun.... kalabalık bir aile, upuzun bir masada herkes bir arada neşeyle yenen yemekler .... ve dalar gideriz.

Farzedin ki ben adını saklı tutmuş süper zengin biriyim ve size bu evlerden birini hediye etmek istesem, hangisini seçerdiniz ve bu evde nasıl bir hayat yaşamak isterdiniz ? En güzel  hayal hikayesi kazanır, dermişim. Diyebilsem amma güzel olurdu :)
1-
2-
3-
 4-
5-
6-
7-
 8-
 9-
10-
11-
 12-
13-
14-


İnternetten alıntıdır.

15 yorum:

  1. Allahımmm bunlar ne böyle seçtiğim ev benim olacaksa sayfalarca hayal yazabilirim buraya:) Bunlara ev demekte hakaret etmek gibi oluyor malikane falan demek lazım ama neyse:) Ben kesinlikle 12 numarayı seçerdim denize sıfır müthiş♥ ve tam karşımızdan batmalı güneş her gün o anı sevdiğim insanla birlikte izlemeliyim.Her sabah kahvaltımı denize karşı yapmalıyım.Gün içinde yine denize karşı oturmuş Sezen Aksu dinlerken kızım dadısıyla birlikte yanıma gelmeli anneee diye bağırarak:) kalabalık sofralarım olmalı yaz akşamlarında sevdiklerimle.çocuklarım bahçede oynarken odamın penceresinden onları seyredip her seferinde şükretmeliyim.Her dolunayda sevdiğimle bahçede oturup dilek tutmalıyız.Bu arada evin önündeki tekne de bizim:)Bu böyle uzarr gider.Ben en iyisi gidip ders çalışayım da önce şu okuldan mezun olayım:)Ama siz o süper zenginseniz en kısa zamanda görüşelim diyorum ben :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze' ciğim hayallerini samimiyetle anlattığın için çok teşekkürler. Zevkle okudum ve düşündüm.
      Böyle bir yerde oturanlar da okullarını bitirip diplomalarını almaları lazım :)
      Dikkatimi çekti; Böyle bir evin var, önünde teknen var ama her dolunayda dilek tutacaksın.
      Bir de, denize sıfır ev seçtin ama denize girmekten hiç bahsetmiyorsun. Yoksa sen de benim gibi yüzme bilmiyor musun :)
      Güzel cümlelerinle yayınıma değer kattın ve beni mutlu ettin, çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Not: Süper zenginsen görüşelim, diyorsun. Zengin değilsem görüşmek istemezsin, mi demek istiyorsun :)) Unutma, parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış.
      Sevgilerimle.

      Sil
    3. ilk yoruma cevap; ben derinlerde yüzemem teknem olduğuna göre orası bayağı derindir.Yüzmek için yazlığımıza gider derin olmayan sularda yüzeriz sorun yok:)) Dilek tutmaya gelince, bir kadına dünyayı versen mars yokmu falan der o yüzden böyle evim olsa da ben dileyecek şey bulurum:))
      Bu güzel hayal dünyasından çıkıp hayata dönüyorum:( ve tabiki sizinle tanışmak isterim bunun için de para pul önemli değil bir güleryüz yeter:) Öperim ♥

      Sil
    4. Gamze' ciğim, yüzmede benden öndesin, o zaman :)
      Dünyayı versen, Mars yok mu durumuna gelince,o sadece kadınlar için değil, erkekler için de aynen geçerli. Üstelik sadece maddi konularda da değil :)
      Son sözlerin için özellikle teşekkürler.
      Okulunda ve bütün hayatın boyunca başarılar diliyorum. Sevgilerimle.

      Sil
  2. 5 numarayı istiyorum.O evi Kaş'ta istiyorum.Ornitorenkhandmade'i de komşu istiyorum.
    tamamm?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm, 5 numara ;
      Ormanın içinde,türlü türlü çiçek ve bitkilerin barındığı bir bahçede oldukça eski bir ev. Ormandan çıkan ceylanlar evin yakınına kadar geliyor, kartallar gökyüzünde daireler çiziyor. Evde bugüne kadar kimbilir kimler oturdu, ne hayatlar yaşandı.Evin içinde, kütüphanedeki bir kitabı çekerek kapısı açılan gizli oda var belki. Hatta aşağdaki göl kıyısına çıkan gizli bir geçidi de var. Hayalet olmasın, sinir bozmaya gerek yok. :))
      "Ev alma , komşu al" derler, bakıyorum sen ikisini de istiyorsun. :) Ama madem hayal ediyoruz, kısıtlamaya hiç gerek yok.
      Katkın için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  3. Ben de 4 ya da 12'yi rica ediyorum! Ya da ikisini birden! Ne de olsa süper zenginsiniz; bişey olmaz:) Süper mutlu bir hayat sürerim ben oralarda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet 4 ya da 12,
      İlla su olacak, anlaşıldı.Güneşlenmeyi, yüzmeyi seviyoruz galiba.
      Amaaaan ikisini birden ne yapacaksınız.Her iki malikanenin kahyaları,aşçıları, hizmetlileri, bahçevanları,şoförleri olacak. İşlerini yapıyorlar mı diye ikide bir onları kolaçan edeceksiniz,problemlerini çözeceksiniz.
      Ben bir şey merak ettim; Böyle bir yerde oturuyorsunuz ve süper mutlu bir hayat sürüyorsunuz.Gene de keçelerle bir şeyler yapar mısınız ?
      Değerli katkınız için çok teşekkürler. Sevgilerimle.

      Sil
    2. :) Bir Akdenizli olarak güneşi,denizi , havuzu sevmemek mümkün mü? Siz yine de iki evi de verin bana ben çalışanları denetlemek için de birini tutarım böylece sadece bir kiişiyi denetlemek gerekir:)
      Bir de hobimi bırakmam hatta daha çok vaktim olur belki de daha çok şey üretebilirim:)

      Sil
  4. Ah evet işte nerden de bildin tam olarak öyle...sağolll

    YanıtlaSil
  5. Wow! These houses are so amazing! Gorgeous selection.

    YanıtlaSil
  6. 3 ya da 8 de benim olsun...bloguma hoşgeldin...teşekkür ederim...seve seve geleceğim ben de buraya artık çok hoş herşey...ayakkabılara da bittim emeğine sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Höş geldin, seni burada görmek ne güzel.
      3 ya da 8 demek, dükkan senin, doğaya düşkünüz sanırım :)
      Teşekkürler ve sevgiler.

      Sil

İçinizden nasıl geliyorsa.